+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem Отзывы

рейтинг отеля

96%
идеальный

by 10 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    99%
  • Комфорт

    96%
  • Соотношение цена / качество

    95%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 13.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

Пожилые пары, 14.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Ochota personálu , strava-vynikající , už dlouho jsem se nesetkala s takovým množstvím a perfektním ochucení podávaného jídla . Velká pochvala všem kuchařům :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, které ho si moc vážíme.

Anonym

одинокий путешественник, 9.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Jezdím na Ovčárnu již jedenáct let a se službami, personálem i kvalitou jídla jsem velmi spokojená. Děkuji i za vstřícnost kuchařů při přípravě bezlepkového jídla. Celková úroveň je vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si moc vážíme.

Anonym

одинокий путешественник, 30.1.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

Пожилые пары, 6.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi mile jsem byl překvapen kvalitou ubytování a vybavením pokoje. Strava výborná, zejména volba způsobu stravování. Personál velmi milý a vstřícný. Kvalita služeb je vysoko nad cenou, což je skvělé. Pobyt se nám moc líbil a v příštích letech ho budeme určitě opakovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za hodnocení, kterého si moc vážíme.

Světlana Kadlecová

Пожилые пары, 23.10.2016

Hynčice, Město Albrechtice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt byl úžasný, jsme nadšeni, maximálně spokojeni.

  • tady nejde napsat nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, které si moc vážíme.

Karla

Пожилые пары, 18.6.2016

Opava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícný, milý personál, všude čisto, jídlo výborné, není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velmi těší.

Radek Stejskal

одинокий путешественник, 20.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • SLUŽBY V HOTELU VE VŠECH SMĚRECH PERFEKTNÍ A NA VYSOKÉ ÚROVNI!!!!! NIC BYCH NEMĚNIL!!!!!!!!!!!!!!!!! ukázkový model,jak mají služby u nás vypadat!!!!!!!!!! zaměstnanci na všech pozicích profíci!!!!!!!!!!!!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Pane Stejskal, děkujeme za hodnocení a těšíme se na Váši návštěvu.

Radek Stejskal

одинокий путешественник, 17.5.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • byla to paráda,čistota,jídlo.jen tak dál......

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.

- Vejvodová

Семья с маленькими детьми, 21.4.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Byly jsem s dcerou velmi spokojené.Personál ochotný.Relaxační centrum výborné.Mile nás překvapilo, že při nepřízni počasí se topilo, obávaly jsem se zimy.Velmi jsem uvítaly oddělené postele, nikoliv manželské....Krásná krajina, výborné možnosti výletů..

  • 1.Při objednávce jsem objednávala pokoj pro mne a dceru a nebyla jsem upozorněna, že je volno jen na 3lůžkovém pokoji, kde budu při neobsazení lůžka platit.... Zvolila bych tuto variantu i tak, pokud bylo plně obsazeno, ale nevzpomínám si , že bych na to byla upozorněna.... Je ale možné, že jsem slečnu přeslechla.. 2.Na radu mého manžela jsem si ponechala zimní pneumatiky a tak mi bylo dovoleno vyjet až k hotelu.Bylo by dobré upozornit návštěvníky, v jarních měsících(např.emailem) ,na tuto možnou komplikaci...

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Hotel VZ Ovčárna pod Pradědem replied to this review.
Dle rezervace 678462 ze dne 3.3.2014 (18:59 h) byl z Vaší strany objednán třílůžkový pokoj pro dvě osoby v termínu od 17.4.-21.4.2014. Tuto cenu jste potvrdila při rezervaci pokoje. Cena pokoje je pevně stanovena ceníkem bez ohledu na počet ubytovaných osob. Ceník ubytovacíh služeb je rovněž zveřejněn na našich internetových stránkách. Při telefonické komunikaci vždy klienty upozorňujeme, že neobsazené lůžko je zpoplatněno. Omlouváme se, že jsme Vás neupozornili na potřebnost zimních pneumatik. V našich horských podmínkách končí zimní sezóna 15. května a neuvědomili jsme si, že tato skutečnost není všem známa.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.